JonassTeens

We merkten dat het voor onze jongste deelnemers niet altijd even gemakkelijk is om zich veilig en goed te voelen bij de uitstappen in de volledige groep. Daarom starten we in september 2019 met JonassTeens. Hier bieden we begeleide activiteiten aan, specifiek gericht voor de jonge deelnemers van 10 tot 16 jaar. 

We kiezen ervoor om een vaste afspreekplaats te nemen, waar we ook de meeste activiteiten laten plaatsvinden. Daarnaast voorzien we telkens een gestructureerde invulling van de tijd door middel van een begeleide activiteit in de ontmoetingsruimte of een uitstap in Leuven.

JonassTeens gaat door tussen 13u30 en 15u in de ontmoetingsruimte van Vleugel F, de jeugddienst van Stad Leuven. Vleugel F is gelegen in Brusselsestraat 61a, 3000 Leuven. Om de ontmoetingsruimte te bereiken ga je door een grote openstaande poort naar het binnenplein met kasseien. Links achteraan het binnenplein is de ontmoetingsruimte. 

De deelname aan de activiteit bedraagt 5€/deelnemer hierbij is de activiteit, één (fris)drankje en begeleiding inbegrepen.

Inschrijven voor JonassTeens is verplicht. We weten graag op voorhand hoeveel deelnemers er aanwezig zullen zijn, dit om voldoende materiaal en begeleiding te kunnen voorzien voor de activiteit. Inschrijven kan door een mail te sturen naar informatie@jonass.be.