Jonasscafé

Sinds februari 2015 organiseren we elke maand het Jonasscafé. Hier kunnen Jonass’ers en hun vrienden in een ongedwongen sfeer samenkomen met leeftijdsgenoten om bij te praten en samen iets te drinken.

We voorzien geen vaste invulling van de tijd doordat deelnemers zelf kunnen kiezen wanneer ze toekomen en vertrekken. Er zijn steeds gezelschapsspelletjes aanwezig op het Jonasscafé. Deelnemers mogen ook zelf gezelschapsspelletjes meebrengen. 

Het Jonasscafé gaat door tussen 15u en 23u in de ontmoetingsruimte van Vleugel F, de jeugddienst van Stad Leuven. Vleugel F is gelegen in Brusselsestraat 61a, 3000 Leuven. Om de ontmoetingsruimte te bereiken ga je door een grote openstaande poort naar het binnenplein met kasseien. Links achteraan het binnenplein is de ontmoetingsruimte.

Toegang tot het Jonasscafé is gratis. Drankbonnetjes kosten €1,50. 1 drankbonnetje = 1 (fris)drank. We voorzien geen eten. Er is wel de mogelijkheid om samen eten te bestellen en te laten leveren of af te halen. Wie graag mee eten bestelt, brengt zelf voldoende zakgeld mee.

Inschrijven voor het Jonasscafé is niet verplicht. Wel weten we graag op voorhand hoeveel personen we ongeveer kunnen verwachten. Wanneer je al zeker weet dat je komt, is het fijn om ons dit op voorhand te laten weten via informatie@jonass.be. Wie op het laatste moment toch nog wilt komen, is natuurlijk steeds welkom.