JonassCafé

Sinds februari 2015 organiseren we elke maand het JonassCafé in Leuven. Hier kunnen Jonass’ers en hun vrienden in een ongedwongen sfeer samenkomen met leeftijdsgenoten om bij te praten en samen iets te drinken.

Het JonassCafé in Leuven gaat door tussen 15u en 20u30 in de ontmoetingsruimte van Vleugel F, de jeugddienst van Stad Leuven. Vleugel F is gelegen in Brusselsestraat 61a, 3000 Leuven. Om de ontmoetingsruimte te bereiken ga je door een grote openstaande poort naar het binnenplein met kasseien. Links achteraan het binnenplein is de ontmoetingsruimte.

We voorzien geen vaste invulling van de tijd doordat deelnemers zelf kunnen kiezen wanneer ze toekomen en vertrekken. Er zijn steeds gezelschapsspelletjes aanwezig op het JonassCafé. Deelnemers mogen ook zelf gezelschapsspelletjes meebrengen. 

Toegang tot het JonassCafé is gratis. Frisdranken kosten €2,00, alcoholische dranken €3,00. We voorzien geen eten. Er is wel de mogelijkheid om samen eten te bestellen en te laten leveren of af te halen. Alle betalingen gebeuren bij voorkeur via een bancontact-app.

Vanaf september 2024: Toegang tot het JonassCafé is gratis. We voorzien geen eten. Er is wel de mogelijkheid om samen af te spreken en zelf eten te bestellen, te laten leveren of af te halen. Frisdranken kosten €2,50, alcoholische dranken €3,50, deze kunnen besteld worden aan de bar. Alle betalingen van de dranken gebeuren bij voorkeur via een bancontact-app, indien je hier niet over beschikt kan je ook gepast contant betalen.

Inschrijven voor het JonassCafé is niet verplicht. Wel weten we graag op voorhand hoeveel personen we ongeveer kunnen verwachten. Je kan ons dit laten weten via informatie@jonass.be.