Jonasscafé

Wat?

Vanaf februari 2015 organiseren we elke maand een tweede activiteit. Iedere tweede zaterdag van de maand zijn Jonass’ers en hun vrienden welkom in ons eigen Jonasscafé. Hier kunnen ze in een ongedwongen sfeer samenkomen met leeftijdsgenoten om bij te praten en samen iets te drinken.

Invulling?

In tegenstelling tot onze andere activiteiten voorzien we geen vaste invulling van de tijd in het Jonasscafé. Er zijn steeds gezelschapsspelletjes aanwezig maar deelnemers mogen ook zelf iets meebrengen om te doen. Verder hebben we ook een beamer ter beschikking. Indien deelnemers deze willen gebruiken (vb. voor film, singstar, wii, …), moeten ze dit op voorhand laten weten.

Waar?

Het Jonasscafé gaat steeds door in de ontmoetingsruimte van Vleugel F, de jeugddienst van Stad Leuven. Vleugel F is gelegen in Brusselsestraat 61a, 3000 Leuven. Om de ontmoetingsruimte te bereiken ga je door een grote openstaande poort naar het binnenplein met kasseien. Links achteraan het binnenplein is de ontmoetingsruimte.

Wanneer?

We komen samen iedere tweede zaterdag van de maand. We openen ons café tussen 15u en 23u. Deelnemers mogen ook later toekomen of vroeger vertrekken.

Hoe?

Toegang tot het Jonasscafé is gratis. Drankbonnetjes kosten €1,5. 1 drankbonnetje = 1 (fris)drank. We voorzien geen eten, wel kunnen we samen eten bestellen en het gaan afhalen of laten leveren. Wie graag mee eten bestelt, brengt zelf voldoende geld mee.

Deelnemen?

Inschrijving voor het Jonasscafé is niet verplicht. Wel weten we graag op voorhand hoeveel personen we ongeveer kunnen verwachten. Wanneer je al zeker weet dat je komt, is het fijn om ons dit op voorhand te laten weten via informatie@jonass.be . Wie op het laatste moment toch nog wilt komen, is natuurlijk ook welkom.