JonassCafé

Sinds februari 2015 organiseren we elke maand het JonassCafé in Leuven. Hier kunnen Jonass’ers en hun vrienden in een ongedwongen sfeer samenkomen met leeftijdsgenoten om bij te praten en samen iets te drinken.

Het JonassCafé in Leuven gaat door tussen 15u en 21u in de ontmoetingsruimte van Vleugel F, de jeugddienst van Stad Leuven. Vleugel F is gelegen in Brusselsestraat 61a, 3000 Leuven. Om de ontmoetingsruimte te bereiken ga je door een grote openstaande poort naar het binnenplein met kasseien. Links achteraan het binnenplein is de ontmoetingsruimte.

Vanaf januari 2020 openden we een JonassCafé in Gent. Het JonassCafé in Gent gaat door tussen 15u en 21u in 'Het Hoeveke' en vindt ongeveer om de twee maanden plaats. 'Het Hoeveke' is gelegen in de Patijntjestraat 62, 9000 Gent. Het is gemakkelijk te bereiken vanuit het station Gent-Sint-Pieters.

We voorzien geen vaste invulling van de tijd doordat deelnemers zelf kunnen kiezen wanneer ze toekomen en vertrekken. Er zijn steeds gezelschapsspelletjes aanwezig op het JonassCafé. Deelnemers mogen ook zelf gezelschapsspelletjes meebrengen. 

Toegang tot het JonassCafé is gratis. Drankbonnetjes kosten €1,50. 1 drankbonnetje = 1 (fris)drank. We voorzien geen eten. Er is wel de mogelijkheid om samen eten te bestellen en te laten leveren of af te halen. Alle betalingen gebeuren bij voorkeur via een banccontact-app.

Inschrijven voor het JonassCafé is niet verplicht. Wel weten we graag op voorhand hoeveel personen we ongeveer kunnen verwachten. Wanneer je al zeker weet dat je komt, is het fijn om ons dit op voorhand te laten weten via informatie@jonass.be. Wie op het laatste moment toch nog wilt komen, is natuurlijk steeds welkom.